Buffelburgare

Serverar: 4 portioner

En Australienare!

Ingredienser

  • 1 kg mycket mager nötfärs
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk Dansukker råsocker
  • ¼ dl finhackad mynta
  • 1 tsk krossad grönpeppar
  • ¼ dl sojasås
  • 2 ägg
  • Tillbehör
  • Bröd
  • Sallad
  • Lök
  • Tomat
  • Dressing
  • Instruktioner

    1. Fräs löken och råsockret i olja. Låt svalna. Blanda samman ingredienserna till burgarna. Forma 8 burgare av smeten. Droppa lite olja i händerna, så är de lätta att forma.
    2. Grilla ett par minuter på varje sida.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben