Buttermilkpancakes

Serverar: 8-10 portioner

Om ni inte provat buttermilkpancakes innan så se till och gör just det. Jag vart frälst efter första tuggan då det smakade rent ut sagt wow! Barnen åt för glatta livet de med och bara det är stort när det kommer till något annorlunda. Mycket gott.

Ingredienser

  • 2,5 dl vetemjöl
  • 0,5 dl polenta
  • 0,5 dl socker
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 3,5 dl filmjölk
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    Blanda samman de torra ingredienserna. Smält smöret och rör ner filmjölk och ägg. Blanda med det torra till en jämn smet. Grädda gyllene i lite smör och servera varma med mer smör.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben