Cabanossgryta

Serverar: 4-6 portioner

Smarrig gryta som får supergod smak av de kryddiga korvarna.

Ingredienser

  • 1-2 fläskfiléer
  • 3-4 cabanosskorvar eller annan kryddig korv
  • 1 brk cornicons (minisaltgurka)
  • 1 1/2 dl syltlök
  • 3 dl grädde
  • 1/2 röd paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Soja
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i skivor och korvarna i slantar. Strimla paprikan. Stek korven i fett i en stekpanna. Lägg över den i en gryta och stek filén i spadet efter korven. Lägg i filén i grytan plus alla andra ingredienser. Låt puttra tills filén är genomstekt.
    2. Gott med ris till och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben