Caférutor

Serverar: 40 portioner

Läcker långpannekaka med juice i smeten.

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 2 dl koncentrerad juice (t ex apelsin)
  • 5 ägg
  • 4 dl strösocker
  • 4 dl mjöl
  • 1 dl kokos
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • Glasyr
  • 100 g smör
  • 6 dl florsocker
  • 5 msk starkt, kallt kaffe
  • 2 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och blanda i juicen. Vispa ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna och vänd ned det i det blöta. Bred ut smeten i långpanna och grädda i 200 grader ca 20-30 minuter.
    2. Blanda glasyren. Bred glasyren över kakan när den svalnat och skär i bitar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben