Härliga frestare signerade Per Olsson, konditor på Tössebageriet i Stockholm.
Har själv ej provat göra dessa läckerbitar men de verkar urläckra, tror att det blir lagom att göra halva satsen till en långpanna!
Ingredienser
Chokladbotten
1000 g strösocker, ekologiskt
750 g smör, ekologiskt
700 g vetemjöl, ekologiskt
700 g choklad, mörk
600 g ägg, ekologiska
60 g kaffe, starkt, ekologiskt
15 g salt
Tryffel
500 g choklad, ljus
400 g choklad, vit
250 g grädde, ekologisk
80 g kaffe, starkt, ekologiskt
50 g glykos
Dekor
Kardemumma
Kanel
gjorde dessa idag....halva receptet blir bra till en plåt.tryffel mängden gjorde jag som den va och det blev lagom mängd för min smak,dock så vill den inte riktigt stelna men den får stå ett tag till så får vi se hur den blir.Nu hoppas jag bara att den e så god som den luktar...