Carbonaragratäng

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 250 g pasta, t ex tagliatelle
  • 200 g rökt skinka
  • 2 dl frysta gröna ärtor
  • 5 dl Kelda ostsås eller egengjort ostsås
  • 1 dl riven ost, gratäng
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225°. Koka pastan efter paketets anvisningar. Skär skinkan i tärningar. Lägg pastan i en smord ugnssäker form. Strö över skinka och ärtor. Häll över såsen och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 min. Servera gärna en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    anluk 3 januari 2008

    Tack för receptet. Uppskattades av hela familjen. det kommer säkert återkomma på vårt middagsbord!

    jessica890916 2 november 2008

    Verkar jätte gott, skall skynda mig och prova detta =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben