Cementkakor

Enkelt i långpanna, väldigt goda att äta halv tinade från frysen.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 5 dl socker
  • 2 dl smält smör
  • 3 dl mjöl
  • 7 msk kakao
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Glasyr
  • 1 påse kokos
  • 3 dl socker
  • 1,5 dl grädde
  • 1 dl sirap
  • 6 msk smält smör
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg & socker, blanda i resten av ingredienserna. Häll i en smörad & bröad långpanna. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca. 15 min.
    2. Glasyr: Blanda allt & sjud i ca. 5 min
    3. Bred glasyr på kakan Grädda yttligare ca. 10 min

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben