Detta är också ett lätt kvällsmål eller fredagsmys kvällsmat.
Jättegott.
Bild kommer senare.
Ingredienser
2 skivor landgångsbröd
Fyllning 1
½ dl kesella
½ dl crème fraiche
½ tsk senap
½ tsk honung
1 dl riven morot
2 skivor strimlad skinka
2 msk finhackad purjolök
1 msk klippt persilja
Fyllning 2
100 g champinjoner i bitar från burk
1 tsk margarin
½ dl av svampspadet
½ dl matlagningsgrädde
1 tsk vetemjöl
½ dl riven ost
Salt
Peppar
Gratinering
2 skivade tomater
½ dl riven ost
Klippt persilja eller
finklippt basilika
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg ut ena brödskivan på en bakpapperskläddplåt
Blanda ingredienserna till fyllning 1 och bred på den ,det ska vara ett tjockt lager .
Lägg på den andra brödskivan ovanpå och tryck till lätt.
Det som kommer ut bredvid breds ut på kanterna.
Fyllning 2:
Fräs svampen i fettet.
Späd med svampspad,grädde och rör i vetemjölet.
Låt puttra ett par minuter.
Rör i osten.
Smaka av med salt och peppar.
Bred på svampröran på ovan sidan.
Lägg på tomatskivor och strö på osten.
Gratinera i 225 grader i 12-15 min.
Strö över lite kryddgrönt om man vill det
Servera med en god sallad till
- .
Kommentarer (1)
Har ändrat från 1 tsk honung+senap till 1/2 tsk av varje