Cheddarsallad med ansjovisdressing
Serverar:
4 portioner
En jul- och påskvariant på vår älskade caesarsallad.
Ingredienser
3 skivor vörtbröd
1 äpple
3 msk smör
1-2 romansallad
150 g Kvibille cheddar
Ansjovisdressing
½ burk ansjovisfiléer, à 125 g
2 dl gräddfil
Instruktioner
Dressingen: Mosa ansjovisen och blanda med gräddfilen.
Skär brödet i tärningar och äpplet i klyftor. Stek i omgångar i smör i en stekpanna.
Dela salladen i stora bitar och lägg dem på ett fat. Skär osten i strimlor.
Lägg ost, äpple och brödkrutonger på salladen. Ringla över en del av dressingen och servera resten till.
Liknande recept
Cheddarsallad med fikon
10 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!