Cheddarsallad med ansjovisdressing

Serverar: 4 portioner

En jul- och påskvariant på vår älskade caesarsallad.

Ingredienser

  • 3 skivor vörtbröd
  • 1 äpple
  • 3 msk smör
  • 1-2 romansallad
  • 150 g Kvibille cheddar
  • Ansjovisdressing
  • ½ burk ansjovisfiléer, à 125 g
  • 2 dl gräddfil
  • Instruktioner

    1. Dressingen: Mosa ansjovisen och blanda med gräddfilen.
    2. Skär brödet i tärningar och äpplet i klyftor. Stek i omgångar i smör i en stekpanna.
    3. Dela salladen i stora bitar och lägg dem på ett fat. Skär osten i strimlor.
    4. Lägg ost, äpple och brödkrutonger på salladen. Ringla över en del av dressingen och servera resten till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben