Chèvrepasta

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 30 minuter

En fantastisk enkel pasta med underbar smakkombination av salt och sött.

Ingredienser

  • 200 g chèvre
  • 1 paket bacon
  • 1 päron
  • 100 g cocktail tomater
  • 250 g färsk pasta (gärna penne)
  • Valnötter
  • Flytande honung
  • Rucola
  • Instruktioner

    1. Stek baconet. Koka pastan enligt anvisning. Dela på cocktiltomaterna.
    2. Smula chèvren över den nykokta pastan och tillsätt baconet , rucolan och tomaterna och rör om så att osten börjar smälta.
    3. Lägg upp pastan på tallrikar.
    4. Strö valnötter och ringla honung över pastan. Lägg päronskivor runt om pastan eller ovanpå. Färdigt att servera.

    Kommentarer (2)

    mumsan 26 november 2009

    Mumsfillibabba! Klar 5:a

    matiiiilda 18 maj 2012

    helt underbar! vi kunde inte få nog utav den. tack snälla för tipset, den lär vi äta fler gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben