Chiapudding med mango, passionsfrukt, fikon och kokosgrädde
Serverar: 1 portioner
Tid: 5 minuter
En stående klassiker som faktiskt borde införas allt oftare i vardagen!
Det viktiga med chiapudding, är att addera sötning i mjölken. Tycker jag. Och med några droppar toffee-smak blev det givetvis ännu godare.
Ingredienser
Chiapudding
1 dl cashewmjölk
1 dl pistagemjölk
5 msk chiafrön
2 msk sukrilett
1 tsk vaniljpulver
3 tsk flavdrops Toffee (valfritt)
Topping
1 mango
1 passionsfrukt
5 torkade fikon
1 dl kokosmjölk (den feta delen)
Instruktioner
Det behövs väl knappast någon längre beskrivning för chiapudding, men blanda – och kyl. Gärna minst 4 timmar, förslagsvis över natten.
Toppa sedan med uppskuren mango, passionsfrukt, torkade fikon och kokosgrädde (den feta delen av kokosmjölken vispat med sötning och vaniljpulver).