Chiapudding med mango, passionsfrukt, fikon och kokosgrädde

Serverar: 1 portioner

Tid: 5 minuter

En stående klassiker som faktiskt borde införas allt oftare i vardagen! Det viktiga med chiapudding, är att addera sötning i mjölken. Tycker jag. Och med några droppar toffee-smak blev det givetvis ännu godare.

Ingredienser

  • Chiapudding
  • 1 dl cashewmjölk
  • 1 dl pistagemjölk
  • 5 msk chiafrön
  • 2 msk sukrilett
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 tsk flavdrops Toffee (valfritt)
  • Topping
  • 1 mango
  • 1 passionsfrukt
  • 5 torkade fikon
  • 1 dl kokosmjölk (den feta delen)
  • Instruktioner

    1. Det behövs väl knappast någon längre beskrivning för chiapudding, men blanda – och kyl. Gärna minst 4 timmar, förslagsvis över natten.
    2. Toppa sedan med uppskuren mango, passionsfrukt, torkade fikon och kokosgrädde (den feta delen av kokosmjölken vispat med sötning och vaniljpulver).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben