Chicken nuggets med mango chutney och ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott. På bilden serveras de med currysås och bladspenat istället för mango chutney och lime. Funkar lika bra det med :)

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 2 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 dl polenta
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk smör
  • Ris
  • Mango chutney
  • Lime
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i små bitar och lägg i en skål. Salta och peppra. Häll på polenta och blanda så att kycklingbitarna täcks.
    2. Stek bitarna i olja och smör I en stekpanna ca 5 min tills kycklingen är genomstekt. Ta pannan från värmen, men låt kycklingen ligga kvar i pannan 2-3 min.
    3. Servera kycklingen med ris, mango chutney och klyftad lime.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben