Chilicanneloni

Serverar: 4 portioner

Italiensk pasta möter het chili i mustig gratäng.

Ingredienser

  • 12 lasagneplattor
  • 250 g cottage cheese, keso chili
  • 2 dl Arla Köket riven ost gratäng
  • Tomatsås
  • 1 gul lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 grönsaksbuljong tärning
  • Tillbehör
  • Valfri sallad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º. Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrull. Koka lasagne-plattorna, några i taget, ca 4 min. Ta upp dem försiktigt och klicka 1 msk cottage cheese på varje platta, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Skala och hacka löken. Lägg lök, krossade tomater, pressad vitlök, socker, salt och kryddor i en matberedare. Mixa såsen slät. Häll tomatsåsen i en kastrull tillsammans med buljongtärningen. Låt koka upp under omrörning. Häll såsen över pastarullarna. Strö över osten.
    2. Gratinera i ugnen 20-25 min.
    3. Servera med en grönsallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben