Chiligratinerad kassler

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb och lättlagad rätt.

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • 2 dl vispgrädde
  • 4-5 msk chilisås
  • 1 tsk vetemjöl
  • Salladskrydda
  • (1 msk konjak)
  • Instruktioner

    Skär bort ben på kasslern. Skär den i tunna skivor. Lägg dem i en ugnsform. Vispa grädden till tjockflytande skum. Tillsätt chilisåsen, salladskryddan , mjölet och ev konjaken. Bred alltsammans över kasslern. Gratinera (250 grader) i 10- 15 minuter. Bjud på pressad potatis eller ris och grönsallad med gurka.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben