Chilipangasius

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Denna blandning av smaker blev en riktig hit, det tyckte även min sambo som inte är så förtjust i fisk.

Ingredienser

  • 2 pangasiusfiléer, tinade
  • 1 msk flytande smör/rapsolja
  • 2 tsk chili grillkrydda
  • 2 tsk Herbamare örtsalt
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl färdig bearnaisesås, typ Lohmanders
  • 3 msk sweetchilisås
  • 1 ½ msk chilisås
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Smörj en form och dela fiskfiléerna på mitten och lägg i formen. Krydda med chili grillkrydda och Herbamare örtsalt.
    2. Blanda de övriga ingredienserna till en smet och bred över fisken.
    3. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
    4. Servera med kokt potatis, gröna ärtor och tomat.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben