Chilipastasallad

Serverar: 10 portioner

Tid: 20 minuter

Gott till grillat. Blanda i en burk tonfisk eller lite grillad kyckling och du har en hel middag.

Ingredienser

  • 500 gram pasta - jag använder gnocchi
  • 2 dl lätt créme fraiche
  • 2 paprikor - gärna olika färger
  • 1 röd lök
  • 5 vårlökar - kan uteslutas
  • 250 gram tillagade kidneybönor
  • 1/2 dl sweet chilisås - grön eller röd efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • Ev gräddfil
  • Instruktioner

    1. ev gräddfil för att göra salladen kladdigare om man vill det. Jag har uteslutit avokado men gillar du det så ta med 1 st som urkärnas och skivas.
    2. Koka pastan coh låt den svalna. Kärna ur och strimla paprikorna. Gör samma sak med rödlöken och vårlöken. Låt kidneybönorna rinna av. Blanda alla ingredienser, tillsätt salt (ca 2 tsk) och peppar (ca 1/2 tsk).
    3. Kan med fördel tillagas dagen innan.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben