Tid: 15 timmar 20 minuter
Saftig kaka
Hur varmt och hur länge ska den gräddas
Recept Chinoskikaka: 5 ägg, 3 3/4 kkp socker,2 1/4 kkp vetemjöl, 1 1/2 tsk bakpulver, 3 dl gräddfil+1/4 kkp grädde. Häll i smord långpanna och låt kakan svalna. Glasyr: 1 1/2 tsk vaniljsocker, 1 1/2 kkp socker, 3/4 kkp grädde, 120 g smält smör. Koka grädde och socker till en tjock smet, tillsätt smöret och vaniljsockret. Häll smeten över den svalnande kakan och strö på hackade nötter eller mandelspån eller Cocos. Grädda kakan ca 30-45 minuter beroende på formens storlek. Ugn 175 grader . O.B.S 1 kkp=1 1/2 dl.
Hur varmt och hur länge ska den gräddas
Recept Chinoskikaka: 5 ägg, 3 3/4 kkp socker,2 1/4 kkp vetemjöl, 1 1/2 tsk bakpulver, 3 dl gräddfil+1/4 kkp grädde. Häll i smord långpanna och låt kakan svalna. Glasyr: 1 1/2 tsk vaniljsocker, 1 1/2 kkp socker, 3/4 kkp grädde, 120 g smält smör. Koka grädde och socker till en tjock smet, tillsätt smöret och vaniljsockret. Häll smeten över den svalnande kakan och strö på hackade nötter eller mandelspån eller Cocos. Grädda kakan ca 30-45 minuter beroende på formens storlek. Ugn 175 grader . O.B.S 1 kkp=1 1/2 dl.