2. Koka upp grädde och honung och häll den över chokladen under mixning, tillsätt smör och mixa.
3. Smaksätt med pepparmyntsolja efter smak, mixa.
4. Häll över chokladen i en plastlåda med lock och låt den stelna i kyl, cirka 4 timmar.
5. Rulla chokladen till kulor (tryfflar) och rulla dem i florsocker.
Kommentarer (2)
malinrunesson7 december 2008
underbaraaa!!!
Arkenstone21 december 2009
Är inte så förtjust i mintchoklad, visserligen. Men jag har använt det här receptet som en grund med andra smaksättningar och allt har blivit jättebra. Ett par matskedar portvin är min favvo. Tar hellre kakao på dock.
underbaraaa!!!
Är inte så förtjust i mintchoklad, visserligen. Men jag har använt det här receptet som en grund med andra smaksättningar och allt har blivit jättebra. Ett par matskedar portvin är min favvo. Tar hellre kakao på dock.