Sätt ugnen på 175°.
Smält smöret i en kastrull. Rör i hallonen så att de tinar.
Lyft kastrullen från plattan. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Kakan ska vara lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över lite florsocker. Servera ev med vispad grädde och hallon.
Kommentarer (2)
theninni15 januari 2010
Jättegod och lätt att göra :)
Ska baka den idag igen till min födelsedagsfest.
theninni15 januari 2010
Jättegod och lätt att göra :)
Ska baka den idag igen till min födelsedagsfest.
Jättegod och lätt att göra :) Ska baka den idag igen till min födelsedagsfest.
Jättegod och lätt att göra :) Ska baka den idag igen till min födelsedagsfest.