Chokladpåskgodis

Serverar: 20 portioner

Gott för små som stora.

Ingredienser

  • 200 g Mars bars, hackad i bitar
  • 2 tsk tunn grädde
  • 2 tsk kakaopulver
  • 7 1/2 dl rispuffar
  • 20 små godispåskägg till dekoration
  • Instruktioner

    1. Smält Mars baren tillsammans med grädde och kakaopulver i vattenbad. Rör om tills chokladsmeten är jämn och slät. Häll i rispuffarna i chokladsmeten. Blanda om väl. Fördela rischokladsmeten i småkaksformar och placera ett litet chokladägg i mitten av varje form. Låt formarna stå kallt i frys eller kyl tills smeten har stelnat.
    2. Eget tips: Till jul kan man t. ex. placera en liten marsipantomte i mitten på varje form.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben