Choronsås

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Gott till fläskfilé och hasselbackspotatis!

Ingredienser

  • 2 påsar bernaisesås
  • 2 dl vatten
  • 150 g smör
  • 4 msk tomatpuré
  • 4-8 stänk tabasco
  • 1-2 tsk soya
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 krm salt
  • 1 tsk dragon
  • 1 dl hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Ta smör, vatten och påsarna till bernaisesåsen och tillaga såsen enligt anvisningarna på förpackningarna. Tillsätt tomatpuré, tabasco och soja och rör om. Tillsätt salt och peppar och rör om igen. Tillsätt slutligen dragon och persilja och smaka av.
    2. Såsen kan antingen serveras till fläskfilén, men man kan också skiva den helstekta fläskfilén och lägga den i såsen precis innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben