Ciderkokt kassler

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mycket god

Ingredienser

  • 4 dl päroncider
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk soja
  • 2 cm skalad ingefära
  • 500 g kassler i bit
  • 3 färska skalade päron i halvor
  • 1 dl grädde
  • 2 msk mjöl
  • Instruktioner

    Koka upp cidern i en kastrull. Tillsätt lök, soja och ingefära. Lägg ner kasslern och låt den sjuda i 15 min under lock. Vänd den efter halva tiden. När 5 min återstår, lägg ner päronhalvorna. Ta upp kasslern och päronhalvorna, håll dem varma under folie. Sila spadet och häll i en kastrull. Blanda grädde och mjöl, vispa ner. Låt sjuda i 5 min. Skär upp kasslern i skivor. Servera med kokt potatis och broccolie

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben