Cissigryta

Serverar: 4 portioner

En gryta med köttfärs och tacokryddor, chili, lök och krossade tomater.

Ingredienser

  • 280 g spagetti
  • 1 grön chilifrukt
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olja
  • 400 g köttfärs
  • 1 påse (40 g) tacogrydda
  • 1 förp krossade tomater (ca 400 g)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka spagettin i bitar enl förpacknings anvisning.
    2. Skölj, kärna ur och strimla den gröna chilifrukten. Skala och hacka lök och vitlöksklyfta. Fräs chili och lök i olja i en panna.
    3. Låt köttfärsen få fräsa med tills den blir smulig. Strö över 1 påse tacokrydda. Låt småputtra några minuter med krossade tomater. Blanda ner spagettin och smaka av med salt och peppar.
    4. Servera med blandad sallad och vitt bröd.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben