En gryta med köttfärs och tacokryddor, chili, lök och krossade tomater.
Ingredienser
280 g spagetti
1 grön chilifrukt
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
400 g köttfärs
1 påse (40 g) tacogrydda
1 förp krossade tomater (ca 400 g)
Salt
Peppar
Instruktioner
- Koka spagettin i bitar enl förpacknings anvisning.
- Skölj, kärna ur och strimla den gröna chilifrukten. Skala och hacka lök och vitlöksklyfta. Fräs chili och lök i olja i en panna.
- Låt köttfärsen få fräsa med tills den blir smulig. Strö över 1 påse tacokrydda. Låt småputtra några minuter med krossade tomater. Blanda ner spagettin och smaka av med salt och peppar.
- Servera med blandad sallad och vitt bröd.
Kommentarer (0)