Citronäppelkokoskaka

Smaskig.

Ingredienser

  • 225 g smör
  • 5 ägg
  • 3½ dl socker
  • 1 äpple
  • 1 citron
  • 2 dl mjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 200 g kokosflingor + lite att strö formen med
  • Instruktioner

    1. Smörj en fyrkantig form ca 20*30 cm och strö kokos i den.
    2. Smält smöret och ställ det att svalna. Vispa ägg och socker och tillsätt smöret. Riv äpplet, riv citronskalet, pressa ur citronsaften och blanda allt. Rör ihop vetemjöl, kokos och bakpulver. Rör ihop allt och häll i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader, i ca 35-40 minuter.

    Kommentarer (1)

    MHSMAT 19 februari 2012

    Hej! Bakade denna kakan igår. Super god och saftig. Den är verkligen att rekomendera. Mvh Mhs mat

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben