Citronfisk/Kaviarfisk

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

God fiskrätt som även barn gillar! Severa med potatis och ärtor.

Ingredienser

  • 500 g fiskfile (jag använder pangasui)
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 1/2 citron eller 4-5 msk kaviar (smaksak)
  • 1 fiskbuljongtärning
  • vitpeppar
  • lite idealmjöl
  • ev. dill
  • Instruktioner

    1. Häll matlagningsgrädde och mjölk i en traktörpanna. Pressa i saften från citronen eller häll i kaviaren. Smula ner fiskbuljongen och krydda med lite vitpeppar. Koka upp och red av med lite idealmjöl. Skär fisken i lagom stora bitar och lägg dem i pannan. Strö ev. över lite dill. Låt sjuda under lock på svag värme ca 8 minuter eller till fisken är vit helt igenom.
    2. Klar att servera.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben