Citronvirvel

Serverar: 25 portioner

En alkoholfri bål med en oblyg smak av citronskal.

Ingredienser

  • 6 citroner
  • 4 dl flädersaft, koncentrerad
  • 2 flaskor mousserande vin, alkoholfritt 2*75 cl
  • 2 flaskor cider 2*75 cl
  • Isbitar
  • Instruktioner

    1. Ställ alla ingredienser i kylen tre timmar före servering.
    2. Tvätta alla citroner noga. Torka och riv av det gula på skalet av 4 av citronerna och pressa ur saften. Blanda skalet med citronsaft och koncentrerad flädersaft.
    3. Häll på mousserande vin och cider.
    4. Skär bort det tjocka, vita skalet på de två återstående citronerna och skiva dem sedan tunt. Garnera med skivorna och servera gärna bålen med isbitar vid sidan om.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben