Citrusparfait

Serverar: 10 portioner

Gjord av fruktjuicer och likör.

Ingredienser

  • 6 äggulor
  • 1,5 dl strösocker
  • 1,5 dl fruktlikör
  • 1 dl grapefruktsjuice
  • 2 msk apelsinkoncentrat
  • 0,5 dl flytande honung
  • Pressad saft av 1 citron
  • 8 dl vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor, socker och honung kraftigt i ett par minuter.
    2. Tillsätt fruktlikören, cironsaft, apelsinjuicekoncentrat och grapefruktsjuice. Vänd ner grädden och blanda försiktigt.
    3. Häll upp i en form och ställ i frysen.
    4. Servera med bär eller frukter efter säsong och egen smak.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben