Citrustoddy

Serverar: 4 portioner

En toddy dricker man ofta varm, men den här fluffiga och fiberrika citrus- och äggjuicen är friskt kall. Energi per glas:108 kcal 2 g fett, 2 g protein, 19 g

Ingredienser

  • 4 apelsiner
  • 1 knapp msk riven ingefära
  • 1/2 lime
  • 2 äggulor
  • 2 msk strösocker
  • Instruktioner

    1. Skala apelsinerna med kniv. Dela dem i 4 delar och skär bort mittdelen med kärnorna. Lägg apelsinköttet i en blender.
    2. Tillsätt ingefäran i blendern.
    3. Skrubba limen i ljummet vatten. Riv skalet och spara till garnering. Pressa lime-juicen och häll den i blendern. Tillsätt äggulor och socker.
    4. Kör blendern på full effekt tills allt blandat sig och drinken är fluffig och ljusgul.

    Kommentarer (1)

    begeanka 23 september 2008

    2 poäng viktväktare per glas

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben