Clementingelé

Serverar: 4 portioner

Superläcker dessert att bjuda dina julvänner på...

Ingredienser

  • 10 clementiner
  • 2 dl Dansukker Gelésocker Multi
  • Garnering
  • 1 clementin
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
  • Basilika
  • Instruktioner

    1. Pressa saften ur clementinerna.
    2. Blanda saften och gelésocker i en kastrull och koka i 30 sekunder.
    3. Häll upp i portionsformar/glas.
    4. Ställ att stelna i kylskåp. Stjälp ur gelén på assietter.
    5. Skölj clementinen noga och skär den i 4 skivor till garnering.
    6. Vispa grädden lätt tillsammans med vaniljsockret. Lägg lite grädde vid sidan om gelén, en clementinskiva samt basilikablad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben