Cocosmuffins

Serverar: 50 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbakade favoriter

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 dl socker, knappt
  • 200 g kokos, 1 påse
  • 150 g margarin
  • 1 1/2 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet i en gryta. Blanda i socker och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget, rör kraftigt mellan varje ägg. Rör sist ner kokosen.
    2. Häll upp i småbrödsformar, nästan fulla.
    3. Grädda i 190 graders ugn till ljust bruna kakor.
    4. Går bra att frysa.

    Kommentarer (3)

    marietta 26 februari 2009

    I ingredienser och smak så påminner dessa om kokostoppar. Men saknas det nån ingrediens här?? Mina muffins blev otroligt "oljiga/smöriga" samt att de inte fick nån bra konsistens, de bara smula upp sig när jag försökte hålla i dem. Två stycken åt jag innan resten åkte ut. Tyvärr.

    skogsdunge 5 september 2012

    Det ska nog vara mjöl i också för att det ska bli riktigt bra. Jag har ett liknande recept.

    FarmorMaya 5 september 2012

    Tack för era kommentarer. Jag har bakat dessa kokoskakor i många år precis som receptet är. Favoritkakor då dom är lätta att göra och ungarna gillar dom. Smular inte för mig, men det är viktigt att man följer beskrivningen dvs rör kraftigt. Lycka till vid nästa försök.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben