Smält margarinet i en gryta. Blanda i socker och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget, rör kraftigt mellan varje ägg. Rör sist ner kokosen.
Häll upp i småbrödsformar, nästan fulla.
Grädda i 190 graders ugn till ljust bruna kakor.
Går bra att frysa.
Kommentarer (3)
marietta26 februari 2009
I ingredienser och smak så påminner dessa om kokostoppar. Men saknas det nån ingrediens här?? Mina muffins blev otroligt "oljiga/smöriga" samt att de inte fick nån bra konsistens, de bara smula upp sig när jag försökte hålla i dem. Två stycken åt jag innan resten åkte ut. Tyvärr.
skogsdunge5 september 2012
Det ska nog vara mjöl i också för att det ska bli riktigt bra. Jag har ett liknande recept.
FarmorMaya5 september 2012
Tack för era kommentarer. Jag har bakat dessa kokoskakor i många år precis som receptet är. Favoritkakor då dom är lätta att göra och ungarna gillar dom. Smular inte för mig, men det är viktigt att man följer beskrivningen dvs rör kraftigt. Lycka till vid nästa försök.
I ingredienser och smak så påminner dessa om kokostoppar. Men saknas det nån ingrediens här?? Mina muffins blev otroligt "oljiga/smöriga" samt att de inte fick nån bra konsistens, de bara smula upp sig när jag försökte hålla i dem. Två stycken åt jag innan resten åkte ut. Tyvärr.
Det ska nog vara mjöl i också för att det ska bli riktigt bra. Jag har ett liknande recept.
Tack för era kommentarer. Jag har bakat dessa kokoskakor i många år precis som receptet är. Favoritkakor då dom är lätta att göra och ungarna gillar dom. Smular inte för mig, men det är viktigt att man följer beskrivningen dvs rör kraftigt. Lycka till vid nästa försök.