Coctailtårta

Serverar: 10 portioner

Tid: 45 minuter

Mums

Ingredienser

  • 2 1/2 dl mjöl
  • 2 1/2 dl socker
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 brk fruktcoctail
  • 1/2 dl spad från den konserverade frukten
  • 1/2 dl hackade nötter
  • 2 msk brun farin
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl,socker,bikarbonat,bakpulver,salt. Låt frukten rinna av väl ,spara av spadet. Blanda frukten med mjölblandningen & häll i spadet. Häll smeten i en smord bröad form med löstagbar botten. Blanda nötterna med farinsockret och strö över. Grädda tårtan ca 45 min i nedre delen av ugnen. Servera med en klick grädde.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben