Cornetti all’Ortolana

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Cornetti med zucchini, palsternacka och aubergine

Ingredienser

  • 400 g Barilla Cornetti Integrale
  • 2 morötter
  • 100 g palsternacka
  • 100 g zucchini
  • 1 aubergine, skuren i kuber
  • 1 dl olivolja
  • ½ gul lök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • 2 krm chili, torkad och smulad
  • 1 dl vatten från pastakoket
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    Skala morötterna och palsternackan. Hyvla morötterna, palsternackan och zucchinin i tunna remsor med hjälp av en potatisskalare. Värm olivoljan på medelvärme i en kastrull. Lägg i aubergine, lök och vitlök, krydda med chili. Stek tills auberginen blivit gyllenbrun på båda sidor. Auberginen suger åt sig oljan och släpper sedan ifrån sig den igen, se därför upp med att hälla på för mycket olja! Koka pastan enligt anvisningar på paketet. När 1 minut återstår, lägg ner morötter, palsternacka och zucchini i pastavattnet. Ta 1 dl vatten från pastakoket och tillsätt i aubergineröran. Häll av pasta och grönsaker och blanda ihop med aubergineröran. Salta.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben