Cournpudding

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Kålpudding med cuorn.

Ingredienser

  • Djupfryst cuornfärs
  • Ägg
  • Ströbröd
  • Mjölk
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Kålhuvud
  • Sirap
  • Instruktioner

    1. Tina cuornfärsen. Blanda ströbröd, ägg, kryddor och vätska i en skål. Blanda sedan i cuornfärsen. Den ska vara ganska lös. Strimla vitkålen och bryn den i stenpannan. Strimla över lite sirap mot slutet av bryningen.
    2. Varva kålen med cuornfärsen i en eldfast form. Ställ in i ugnen 200 grader i ca 35-40 minuter.
    3. Sås: Tag skyn från cuornpuddingen och gör en redning av mjöl och mjölk. Smaksätt med salt och peppar.
    4. Serveras med potatis och lingon.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben