Cowboyfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott!!

Ingredienser

  • 400-500 g torsk eller annan vit fisk
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 1 msk tacokrydda på påse
  • 1 ½ riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Smörj en ugnsfast form. Lägg fisken i formen.
    2. Blanda creme fraiche, tacokrydda och ost i en skål. Bred blandningen på fisken. Sätt in formen i mitten av ugnen i ca 20 min. Ta ut och kontrollera att fisken är färdig, den ska vara vit och fast i konsistensen.
    3. Gott till är potatis och sallad.

    Kommentarer (1)

    kokina 2 februari 2010

    Hej! Jag är kokerska på en förskola och lagade denna rätt till "mina" 60 barn. De tyckte det var jättegott, så det blir säkert en repris snart. / Kokina

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben