Krämig och god lättlagad gryta.
Ingredienser
200 g färska champinjoner alt. 1 burk
2 pkt crabfishstänger
1-2 gula lökar
Vitlök efter behag
1 burk cremé fraiche
2 dl grädde
Kinesisk soja
Salt
Peppar
Rapsolja alt. smör att bryna i
Instruktioner
- Skölj och skiva champinjonerna och hacka löken. Bryn champinjoner och lök i stekpanna med smör alt. olja och hackad vitlök tills det blir mjukt.
- Häll i cremé fraiche och grädde i stekpannan. Tillsätt kinesisk soja så grytan får fin färg. Låt puttra ca 5 min.
- Skär crabfishstängerna i centimeter stora bitar och ha ner dem i grytan. Låt allt bli varmt.
- Servera med pressad potatis alt. ris och en härlig grönsallad.
Kommentarer (1)
Jättegott och enkelt med ingredienser som man för det mesta har hemma.