Crabfishgryta

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Krämig och god lättlagad gryta.

Ingredienser

  • 200 g färska champinjoner alt. 1 burk
  • 2 pkt crabfishstänger
  • 1-2 gula lökar
  • Vitlök efter behag
  • 1 burk cremé fraiche
  • 2 dl grädde
  • Kinesisk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Rapsolja alt. smör att bryna i
  • Instruktioner

    1. Skölj och skiva champinjonerna och hacka löken. Bryn champinjoner och lök i stekpanna med smör alt. olja och hackad vitlök tills det blir mjukt.
    2. Häll i cremé fraiche och grädde i stekpannan. Tillsätt kinesisk soja så grytan får fin färg. Låt puttra ca 5 min.
    3. Skär crabfishstängerna i centimeter stora bitar och ha ner dem i grytan. Låt allt bli varmt.
    4. Servera med pressad potatis alt. ris och en härlig grönsallad.

    Kommentarer (1)

    kernil 15 juni 2009

    Jättegott och enkelt med ingredienser som man för det mesta har hemma.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben