Crepes-fyllning

Serverar: 6-8 portioner

Billigt och det går snabbt.

Ingredienser

  • 2 dl naturell keso
  • ½ knippe dill
  • 10 st crabfishstänger
  • ½ tsk curry
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 2 tsk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Finhacka rödlöken och hacka crabfishen och dillen. Blanda ner alla ingredienserna.
    2. Fyllningen är god till crepes, pannkaksrulle, baguette eller pitabröd. Smaklig måltid!

    Kommentarer (2)

    hxnajP 28 september 2010

    Rödlök finns inte med i receptet. Hur mycket skall det vara?

    kaloriknutsson 23 november 2010

    Tycker det var helt okay kanske kunde vart lite mer klet i fyllningen :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben