Crêpes med keso och skinka
Serverar:
6 portioner
Crêpesfyllning
Ingredienser
1/4 purjolök
100 g rökt skinka
2-3 msk hackad gräslök
1/2 burk keso
2 msk lätt crème fraiche
Instruktioner
Ansa och strimla purjolöken fint. Tärna skinkan. Hacka gräslöken.
Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök.
Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman.
Kan både ätas kallt eller varmt.
225 grader i ugn ca 10 min om du vill ha varma.
Liknande recept
Goesallad med skinka, lök, keso och creme fraiche´
5
15
9
Crêpes med kräftstjärtar
3.3
6
Skinka som i en dröm
4.5
30 min
4
3
persiljesås med ris och skinka
4
20 min
2-3
1
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Tjälknöl på färsk skinka
4.5
8-10
6
Crèpes på julbordets rester
30 min
4
Smördegspaket med skinka och persilja
4.5
45 min
4
2
Köttfärsrulle med ost och skinka
4.1
1 h
4
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!