Curryaioli

Serverar: 2-8 portioner

Tid: 10 minuter

Egentligen är det ingen riktigt aioli för det är ingen majonnäs i, men det är lika god för det! Passar till allt grillat, både kött, kycklig, fisk och vegrätter.

Ingredienser

  • 1 burk créme fraiche (av valfri fetthalt)
  • 1/2 dl sweet chilisås
  • 1 msk curry
  • 1 msk gurkmeja (kan uteslutas är bara för färgens skull)
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda créme fraiche och sweet chilisås. Pressa i vitlöksklyftorna och rör i kryddorna. Smaka av med salt och peppar.
    2. Låt stå i kylen en stund så smakerna "mognar". Servera till kött, kyckling eller fisk. Passar till allt om man gillar curry.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben