Curryomelett

Serverar: 1 portioner

En omelett som kan göras till ett mindre mellanmål som till en större lunch.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • Olivolja eller smör
  • Gurka
  • Tomat
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Curry
  • Instruktioner

    1. Skär gurka och tomat ta ev bort kärnghuset hacka vilöksklyftan. Fräs allt på svag värme. Knäck 4 ägg i en skål, vill man inte ha alla äggulor kan man ta bort två. Vispa samman äggen.
    2. Häll meten över pannan, skaka pannan så all smet breds över den. Salta, peppra och strö över mycket curry.
    3. 2 alternativ. Ena är att du har på svag värme hela tiden och låter omeletten stekas igen (ta dock lite längre tid) eller så låter du den stekas och vändas sedan med hjälp av en tallrik

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben