Currysillåda

Serverar: 4 portioner

En varm men enkel rätt som är lika god på julbordet/smörgåsbordet eller som lunch eller vickning med en potatis till.

Ingredienser

  • 1 burk urvattnad steksill
  • 4 gula lökar
  • 2 tsk curry
  • 2 äpplen
  • 3 msk grädde
  • Ströbröd
  • Margarin
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva löken fint samt stek den mjuk med curryn på svag värme .
    2. Sätt ugnen på 250º och ta fram en ugnsfast form som du smörar lätt.
    3. Riv äpplena grovt och blanda ner det med löken. Lägg först lök och äpple i ugnsformen och sen de avrunna filéerna och slå på grädden. Strö över lite ströbröd och lägg några klickar margarin över. In i ugnen ca 10-15 minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben