Diamantkaka

Serverar: 8 portioner

Tid: 40 minuter

:) nam nam :)

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 150 gram smör , smält
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk kakaopulver
  • 1 dl vatten kokande
  • Instruktioner

    1. Smöra och bröa (ej med bland ingredienserna) en sockerkaksform. 2. Smält smöret. 3. Vispa ägg och socker pösigt. 4. Blanda och tillsätt mjöl, bakpulver, vanlijsocker och siktat kakaopulver. 5. Tillsätt det kokande vattnet och det smälta smöret lite i taget och rör om. 6. Grädda längst ner i ugnen i ca. 150 grader i ca 40 minuter. Kolla med sticka när kakan är klar. 7. När den ska serveras dofta gärna över med florsocker.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben