Dillpannkakor

Serverar: 4 portioner

Mandelpannkakor med dillsmak är väldigt gott tillsammans med räkröra, både som frukost och lunch längre fram på dagen. Perfekt för dig som äter strikt efter någon diet som LCHF eller har allergi, men även för dig som vill prova något nytt och gott!

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 msk malt psylliumfröskal
  • 50 g smör eller kokosolja till stekning
  • Räkröra
  • 200 g räkor i lag
  • 1 dl majonnäs
  • Hackad dill
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg och grädde i en skål. Tillsätt den hackade dillen. Blanda de torra ingredienserna i en mindre skål och rör ner i äggsmeten. Blanda väl. Låt vila i 5 minuter.
    2. Grädda pannkakorna i en lite stekpanna, 24 cm i diameter, på medelhög värme tills de är gyllenbruna. Blanda räkor, majonnäs och hackad dill till räkröran.
    3. Toppa pannkakorna med den goda räkröran. Servera!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben