Dinkelmatmuffins

Serverar: 10 portioner

Tid: 45 minuter

Nyttigt, gott och praktiskt till utflykten.

Ingredienser

  • 6 dl finmalet dinkelmjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • 2 dl Lätt Crème Fraiche Tomat-Basilika
  • 1 dl Mjölk 3%
  • 75 g smält Smör
  • ½ paket fryst bladspenat
  • 100 g fetaost
  • 10 svarta oliver
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Vispa upp äggen och blanda med crème fraiche, mjölk och smör. Rör försiktigt till en jämn smet. Hacka spenaten och skär feta-osten i tärningar, och vänd ner i äggblandningen. Fördela smeten i smorda muffins-formar. Lägg i en oliv. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben