Djävulsgryta

Serverar: 6 portioner

Varning! Namnet säger en hel del om hur stark denna gryta är. Men gillar man välkryddat är den toppen. Går utmärkt att frysa.

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2 msk olivolja
  • 1 gul paprika
  • 2 rejäla gröna chilipepparfrukter OBS! starkt, smaka dig fram
  • 2 burkar krossade tomater
  • 6 chorizo- eller kabanossenkorvar
  • 10 grillkorvar
  • 6 "heta" ölkorvar
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 2 krm chilipulver
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Skala och skiva löken och fräs den på medelstark värme i lite olja tills den mjuknar. Strimla paprikan, hacka chilipepparen och tillsätt dem tillsammans med tomaterna. Låt allt puttra cirka 5 minuter. Skiva de olika korvsorterna och tillsätt dem med vitlöken och chilipulvret. Krydda eventuellt med lite salt och svartpeppar. Låt allt småkoka 5 minuter. Servera med ris eller pasta.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben