Djungelgyta

Serverar: 4 portioner

Alla i familjen älskade den

Ingredienser

  • kycklingfiléer , ca 500 g
  • smör-&rapsolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk curry
  • 4 dl Matlagningsgrädde 15 %
  • 1 1/2 msk konc kycklingfond
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i strimlor. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i curry, grädde och fond. Låt allt koka 3 till 4 min. Servera med ris, skivad banan, minimajs och ärtor. Toppa gärna med en klick stark mango chutney. Tips! Byt ut kycklingfilè mot strimlat kött

    Kommentarer (4)

    rille290 21 januari 2008

    helt grymt!! du får högsta betyg för den :D

    epi 16 mars 2008

    Det var enkelt att laga och alla tyckte det var gott. Maria

    Kickan-62 24 april 2008

    Det här var SUPERGOTT och enkelt!!! / Kicki

    Molgan 14 februari 2009

    Tack för ditt recept, det var riktigt gott Mvh Molgan

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben