Djungelwok

Serverar: 4 portioner

En favorit hos mej.

Ingredienser

  • 1 burk böngroddar , 410 g
  • 1 burk minimajs, 400 g
  • 1 burk bambuskott , 225 g
  • 1 burk vattenkastanjer, 225 g
  • 100 g broccoli
  • 1 liten röd paprika, fint skuren
  • 1 hackad lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 3 msk jordnötsolja
  • 1-2 msk tomatpuré
  • 2 tsk hackad ingefära
  • 3 msk soyasås
  • 2 msk ostronsås
  • ½ tärning grönsaksbuljong
  • 1 tsk potatismjöl
  • 3 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Bland alla ingredienser utom potatismjöl och vatten i en skål.
    2. Värm woken. Lägg i blandningen och fräs under 3 minuter.
    3. Blanda potatismjöl och vatten. Häll i redningen och låt puttra i 1-2 minuter.
    4. Servera med ris.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben