Djurgårdsröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Gott till påsken. Är enkelt och går snabbt att göra.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk löjrom
  • 100 g hackade räkor
  • 1 msk hackad rödlök
  • 1 msk finklippt dill
  • Instruktioner

    1. Passar som förrätt och även som buffé och på smörgåsbordet. Serveras med fördel på rostade skivor av baguette eller crostini.
    2. Rör ihop alla ingredienser och ställ kallt innan servering.

    Kommentarer (3)

    systeryster 4 januari 2009

    Jättegott!Hade det på toast på nyårsafton.Perfekt förrätt!

    ros 2 februari 2009

    Hej! Jag hade denna jättegoda "röra" på entrésmörgås och garnerade med räkor och laxros

    monicadanell 23 december 2009

    Hade den på rostat bröd kanon gott ville bara äta mera 5 poäng från mej monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben