Dödskallebål

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Perfekt till Halloween! Kan göras både med och utan alkohol

Ingredienser

  • 1 liter cider
  • 1 liter svartvinbärsjuice
  • 3/4 dl blå curaco-sirap
  • Tunt skal av 1-2 apelsiner
  • Vodka
  • Instruktioner

    Blanda cider och drickfärdig svartvinbärsjuice i en stor skål. Rör i curaco. Bålen blir helt svart!! Tilsätt vodka efter behag med eller utan smak, tex absolut kurant eller absolut citron om du vill göra bålen med alkohol. Skala apelsinerna i tunna skivor, stora som en enkronor, med potatisskalare. Skär ut dödskallar med skalkniv. Låt dom flyta på bålens yta. Tilsätt is.

    Kommentarer (2)

    Murphy 29 oktober 2009

    Hej, lyder spændende, men jeg aner ikke hvad blå curaco sirap er, og hvor det kan købes. Håber at der er en venlig sjæl, der kan hjælpe Tak.

    Hanna1955 30 oktober 2009

    Jag tror att det ska vara curacao likör. Ej sirap .

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben