Dragontorsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Detta är ett gott recept från min svärmor. Lätt att göra och såsen är förförande god:)

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 5 dl crème fraiche
  • 1 citron
  • Dragon
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Dela fiskblocket i 3 delar. Låt det sedan koka i vatten tillsammans med 1 buljontärning en stund så att den mjuknar upp. Blanda sedan fraiche, smulad buljongtärning, dragon, lite citronskal och citronsaft i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Lägg sedan fisken i en ugnsäker form och klicka över blandningen. Lägg in i ugnen på 175 grader i ca: 20 minuter tills den har fått färg och är genomvarm. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben