Dubbelnougat godis
Serverar:
1 portioner
Urgott! Och mycket lätt att göra!
Ingredienser
1 dubelnougat
Ca 100-150 g mandelmassa
50 g mörk (gärna 70% eller mer) choklad
Kokos
Instruktioner
Öppna dubbelnougaten.
Kavla ut mandelmassan så den blir lagom stor för nougaten. "Slå in" nougaten i mandelmassan.
Smält chokladen och pensla på ena långsidan. Strö över kokos innan chokladen hunnit stelna.
Lägg i kylen en stund så godiset hinner bli kallt.
Antingen slå in i folie som den är eller skär i bitar och lägg i en burk med smörgåspapper emellan.
Liknande recept
Godis är gott
5
30 min
10
3
Godis kaktus
5
20 min
1
1
Godis med vit choklad
4
15 min
2
Kokos godis a´la Bounty
4.7
2
Härliga godis moccarutor med Malibu
40 min
30
2
Choklad/marshmallows godis
15 min
Rawfood godis - Mint och chokladrutor!
5
40 min
35
Indian godis
5
1
2
Majsigt godis!
10
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!