Dubbelnougat godis

Serverar: 1 portioner

Urgott! Och mycket lätt att göra!

Ingredienser

  • 1 dubelnougat
  • Ca 100-150 g mandelmassa
  • 50 g mörk (gärna 70% eller mer) choklad
  • Kokos
  • Instruktioner

    1. Öppna dubbelnougaten.
    2. Kavla ut mandelmassan så den blir lagom stor för nougaten. "Slå in" nougaten i mandelmassan.
    3. Smält chokladen och pensla på ena långsidan. Strö över kokos innan chokladen hunnit stelna.
    4. Lägg i kylen en stund så godiset hinner bli kallt.
    5. Antingen slå in i folie som den är eller skär i bitar och lägg i en burk med smörgåspapper emellan.

    Liknande recept

    5
    30 min
    10
    3
    5
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben